4 pers
Sett 500 g pastapenner på koking.
Brun 1 pk bacon
Stek 3 kyllingfilet
Ha oppi 2 store hakka sjalottløk. 3 dl fløte og 2.5 ss worchestersaus.
Smak til med, salt, pepper og kyllingkrydder tandoori.
Skvis i sitron.
La det putre til pasta er ferdig.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/