5.5 liter bær ble til 4.8 liter rørt tyttebær
Finn fram kjøkkenmaskin og eltekrok.
Jeg bruker kenwood så hastigheter og tid er mht den.
Ha 15 dl bær i bollen pr omgang(max)
Ha i 11.25 dl sukker.
Sett hastighet på litt over minimum.
Ta tiden på 5 min. Halveis dytter du ned sukker langs kanten.
Rør nå godt igjennom med tresleiv.
Sett hastigheten på 1 og kjør i 3 min.
Sett tilbake på minimum og kjør i 2 min.
Ha over i beger.
Gjenta prosess til det er tomt for bær.
Hastighetene er viktig for å få den perfekt kremet samtidig som du får endel hele bær i også.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
11.25 dl. sukker?
Hei,kan jeg bruke frossen bær,å få samme resultet??
Bytt ut noe av sukkeret med vaniljesukker. da blir noe av beskheten som ofte kommer borte 🙂