5-6 pers
Sett mengde ris du ønsker til koking.
Ha 5 dl vann i gryte og la det koke.
Del opp 3 store plommetomater( eller en boks hakka tomat) i gryta sammen med 3 stilker opphakka stangselleri.
La dette koke 2-3 minutter.
Ha i en hakka løk ( evt + 1-2 fedd hvitløk)
2 toppa ss med tomatpure.
Mos dette med stavmikser.
Steik 400-600 gram karbonadedeig/kjøttdeig.
Ha på salt og pepper.
Tilsett i gryta.
Tilsett 10 cm opphakka purre, og 1 boks mais
Krydre med 1 ts spisskummin,
2 ts paprika,
1 ss sukker og smak til med salt og pepper
Kan evt etterkrydre med cayennepepper.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette ser veldig veldig godt ut! 😀
Hvordan fikk du til den gule fargen på risen?
1- 2 ts guekemeie Benedikte: ). Bruker nesten alltid det. Ikke bare pent men sunt pga K2