Reklame |
Cognacfudge
Smelt 425 g sukker på middels varme.
Pass på at det ikke brenner seg.
Tilsett 50 g smør.
4 dl fløte og
4 ss god cognac.
Småputre i teflonpanne i 2.5-3 timer.
Da slipper du å røre hele tiden.
Finn riktig temperatur så den ikke koker over.
Smør en liten langpanne og sett kaldt.
Legg karamellene oppi denne så de tar seg pent ut
Trykk på bildet under for I info.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Yummi 😀