Helstekt Kylling

SONY DSC

Helstekt Kylling 

1 kylling smøres inn med smør .

Salt og pepper
Kyllingkrydder og paprikapulver 

Noen kladder smør i forma

I ovn ved 180 grader i en time .

La den hvile i 10 min

Saus til heltstekt kylling ala Tanja
Surr opp 3 stk opphakket sjarlottløk
1/2 halv paprika og 
3 sherrytomat i smør i middelsvarme i 15 min

Bruk stavmikser så det blir en jevn røre ca 15 min
Tilsett

2 ss mel  2.5 dl vann
Rør mens det putrer


Tilsett
2 ss creme fraiche  2 dl fløte
Smak til med salt og pepper
2 ts estragon og  
2 ts paprikapulver
13 gode dråper sitron :
1 stk hønsebuljong
Tilsett 2 ss av krafta på kyllingen

Idag servert med ris.

       

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

7 kommentarer

    1. Hmm… tror ikke det Carina. Mer som til 2 voksne og 2 barn. 2 lår og 2 bryst. Lag heller 2 så lager du noe godt på restene. Utrolig mye godt med kylling i bloggen både gryter salater og suppe. Kok kraft på beina. Se under kraft 🙂

    2. Hææææææææææærregud før en god saus!!!! PS æ smurte inn kylling med majones også, va kjempegodt. Hadde ikke estragon så brukte litt toscana krydder og pittelitt kayenne pepper

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg