Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure


Skinnstekt skreifilet med lettvint ertepure, ruccola salat , cherrytomater, bacon og poteter 
4 pers

Skreien ( ca 600-800 g): 
Legg skreien i serveringsstykker med skinnsiden ned. 
Salt godt med maldonsalt. 
La fisken ligge slik i ca 30 min. 
Skyll raskt av saltet og tørk godt med kjøkkenpapir. 
Salte og pepre forsiktig. 
Stek den i godt smør først med skinnsiden ned på litt over middels varme i 4-5 min. 
Snu så forsiktig og stek 3-4 min på andre siden. 
Nå bør den være ferdig og perfekt flaket.

Skrell og kok asterix poteter i ca 22 min med salt.
Stek 150 -300 gram bacon

Lettvint ertepure: ha en boks hermetiske erter i en liten gryte og dekk såvidt med fløte. 
La koke i 10-15 min. Kjør blandingen med stavmikser. 
Tilsett en klype sukker og smak til med salt og pepper.

                Tanja

2 kommentarer

Siste innlegg