Pasta di parma

Til 2 personer

En neve spaghetti
(Egen laget eller kjøpt)
Minimum 50 g parma/serrano/stranda-skinke, du velger selv om du ønsker å steke den lett eller bruke den som den er.
1.5 dl fløte
50 g parmesan
0.5 ts pepper

Kok spaghettien.

Varm opp fløte og smelt inn parmesan, ha i pepper.
Hell fløteblandingen over den ferdige spaghettien, tilsett spekeskinken og vend godt om.
Serveres med ett dryss frisk gressløk om ønskelig.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg