Eplechips med kanel
Skjær eple i helt tynne skiver med ostehøvel eller slicer.
Ha de i sopp og frukttørker eller i stekeovn på varmluft på 55 grader i 2-4 timer alt etter tykkelse.
Strø på kanel og kos deg.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
4 kommentarer
Det må jeg prøve, sunt alternativ det 🙂
flott
Hvor lang holdbarhet har de?
De ble kjapt oppspist så jeg vet ikke Anonym: