Bakt fylt eple
4 pers
Ta ut kjernen på 4 pink lady epler.
Lag en blanding av
2 ss smør,
2 ss melis
1 ts kanel
En liten neve opphakka nøtter.
Ha fyllet i hullet etter kjernen.
Smelt 3 ss smør med 1 ts kanel .
Ha epla i ildfast form og hell smørblandingen over.
Strø over perlesukker.
Bak i ovnen på 200 g i 25-30 min.
Pisk krem og hakk opp en ny liten neve mandler.
Server dette ved siden av eplet.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Jeg ser for meg at å lage dette med norske epler må være knallgodt! 🙂
Absolutt Irene: )