Bakt fylt eple


Bakt fylt eple
4 pers

Ta ut kjernen på 4 pink lady epler.

Lag en blanding av
2 ss smør,
2 ss melis
1 ts kanel
En liten neve opphakka nøtter.
Ha fyllet i hullet etter kjernen.
Smelt 3 ss smør med 1 ts kanel .
Ha epla i ildfast form og hell smørblandingen over.
Strø over perlesukker.
Bak i ovnen på 200 g i 25-30 min.
Pisk krem og hakk opp en ny liten neve mandler.
Server dette ved siden av eplet.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg