Biff stroganoff
4-6 pers
Grovhakk 2 store løk og 1 paprika, og la dette surre i en kasserolle med litt smør.
Stek 700 gram ytrefilet på kort tid på sterk varme med ett dryss salt og pepper.
Bruk stavmikser på løken og paprikaen.
Tilsett 8 dl creme fraiche
3 dl fløte.
Ha nå i biffkjøtt.
Ha vann i stekepanna og kok ut krafta av biffen.
Tilsett sjyet i kasserollen.
Tilsett 2 ss soyasaus,
1 ss worchestersaus,
3 ss tomatpure og
3 ss kalvefond.
Smak til med evt salt og pepper.
Hvis du bruker ytrefilet holder det med 10-15 min koking. Men ved bruk av høyrygg bør den koke minst 1 time gjerne 2.
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid.
Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Stemme det at det skal være 8dl creme fraiche? Hørtes så mye ut….
Det stemmer Linda: ). Men lag egen variant med mindre om du vil
Hei 🙂
Lurer på kor lenge gryta skal koke?
May: Med ytrefilet i 10-15 min. Med høyrygg minimum 1 time.
Kan denne hærligheten lages med karbonadedeig? 😃