Blomkål og pølseform med sting avTanja
5-6 pers
3 små blomkål
1/2 stor purre
10 grillpølser
100 g smør
1 dl mel
5 dl melk
3 dl fløte
2 ts sambal oelek
1 ts Cayenne
200 g ost (mozarella)
Smak til med salt
Lag jevning av smør og mel.
Spe med melk og fløte under visping.
Ha i krydderet.
La putre 5 min.
Sett til side.
Del blomkålene i små buketter.
Kutt purre og pølser.
Bland sammen i en stor ildfast form.
Hell over sausen. Strø over ost.
Sett forma nederst i forvarmet ovn på 200 g.
Etter 25 min er blomkålen aldente med tyggemotstand.
Ønsker du den mykere stek i 35 min.
Serveres feks med ruccola og tomat. Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/