Mascarpone pasta med hint av nøtter og mandler ala Tanja
500 g fersk tagliatelle
300 g bacon
250 g mascarpone
50 g parmesan
2 dl fløte
10 cm tykk purre
1/2 løk
1 ss sitron
1 ts salt
1 ts pepper
3 ss Jacobs kaldpresset rapsolje med nøtte og mandelkarakter
Finsnitt løk og purre og la surre i smør i 6- 7 min på middels varme. Ha i fløten og mascarpone og la smelte. Riv parmesan på fin innstilling. Ha dette i gryta. Ha i sitron, salt og pepper. Skru ned varmen og la putre.
Stek bacon og la renne av på kjøkkenpapir. Kok tagliatelle 4-5 min og la det renne av i ett dørslag. Ha pastaen tilbake i gryta. Sprinkle over rapsoljen. Klipp opp bacon og ha dette i sammen med mascarponesausen. Vend flere ganger om. Velbekomme 😊
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
åå.. matvraket i meg sikler akkurat nå! Elsker pasta.
Herlig Lene:
Mascarpone, hva er det og har de det på kiwi?
Ost. Ja selges på kiwi Anonym: