Finnbiff med potetmos
150 g Bacon
400 g reinskav
salt og pepper
Brun baconbiter i stekepanna. Ha over i gryte.
Stek reinskav i baconfettet med salt og pepper.
Ha over i gryta.
1 kurv Sopp
1 stor løk
1 dl vann
Stek soppen raskt i panna og ha over i gryta.
Del løk i biter og surr i panna.
Ha på vann og kok ut panna og ha krafta og løken oppi gryta.
Ha 2 dl vann i gryta. 1 dl kan byttes med rødvin om du vil.
Tilsett 10 skivet fløtemysost,
1 ts rosmarin
2 ts timian.
La dette surre mens potetene koker.
2-3 dl creme fraiche. Has i 5 min før servering
Potetmos :
kok 15-18 poteter
1 i 22-25 min.
Jeg bruker asterix.
Tilsett 100 g margarin mens du moser potetene.
Tilsett dl fløte mens du rører rundt.
Tilsett så 1-2 dl melk og pisk den luftig.
Smak til med salt og pepper. Velbekomme
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Margarin? I en mat fra bunnen-matblogg? Virkelig?
Har gått bort fra det Tone: ). Skal redigere oppskrifter. Takk for at du sa fra
Tusen takk for fantastisk oppskrift:) laget finnbiff for første gang i går, og det var helt nydelig:) vekket mange gode barndomsminner:)
Så koselig å høre Therese: )