Baconsurret svinefilet fylt med baconost & purre med selleri & gulrotpure med soppsaus og saltsprengte poteter av Tanja

Baconsurret svinefilet fylt med baconost & purre med selleri & gulrotpure med soppsaus og saltsprengte poteter 

Svinefileten: brun den kjapt på alle sider i panna.

Skjær snitt 2/3 ned og fyll med en stripe baconost og masse purre.

Knyt en pakke bacon rundt side om side.

Soppsaus:

stek 200 gram sopp og 4 charlottløk raskt i lita gryte med salt og pepper.

Hell på 4 dl fløte
La det småputre i 10 min.

Rett før servering har du oppi 2 ss creme fraiche og smak til med salt og pepper.

Purè:

kok 1/2 sellerirot og 2 gulrot begge i små biter møre i en gryte med litt salt.

Bruk så stavmikser så den blir jevn og glatt.

Tilsett 1 dl fløte og hold varm på lav temp.

Saltsprengte poteter : ha en liter vann og en liter salt i en gryte.

Tilsett poteter MED skallet på ( dette høres voldsomt ut men er nydelig).

La de koke i 22-25 min. Jeg bruker amadine poteter når jeg lager saltsprengte poteter. Børst av salt på potetene før servering.
Velbekomme

2 kommentarer

Siste innlegg