Heartattack pasta (lørdagspasta)
Til 4
1 god håndfull pasta
3 dl fløte
100 g edamer (eller annen gul ost)
100 gram Philadelphia
3 stilker vårløk
200 g strimlet kokt skinke
2 ts pepper
Smak til med salt.
Kok spaghetti etter pakkens anvisning.
Varm fløten og la ostene smelte i. Klipp opp vårløk og ha i med skinken. Hell over den ferdige spaghettien og server.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Minner om pasta carbonara, så kjempe godt ut:)
Takk JuliaSofie:
Noe d går ann å erstatte philadelpia? Har veldig lyst på denne i dag…
Må bli en annen lignede ost da feks snøfrisk Anonym: )
Matfløte eller kremfløte?
Kremfløte alltid i alt Rita: )
Jeg bruker ikke matfløte Rita: )
JuliaSofie det er ingenting som minner om Carbonara her. Kun pepper og spaghetti som er felles, ingen av de andre ingrediensene som hører til i Carbonara.
så enkelt og så godt ,,, liker det,namm nam
Denne skal prøves i dag. ???? Gleder meg.