9 små/mellomstore poteter
1 dl fløte
50 gram smør
1/2-1 dl melk
1 egg
Mel
Panko/ tørre brødsmuler
Salt og pepper etter smak
Tips: hvitløk og parmesan for mer smak.
Kok potetene mør ( ca 22-25 min)
Stamp de med smøret.
Tilsett væsken og stamp videre. Avkjøl.
Rør inn egg. Form i små rundinger. Dypp i egg, så hvetemel, så egg igjen og så panko.
Det er fint å bruke to teskjeer å dytte rundt med. Varm opp olje i en stekepanne. Dytt de rundt på stekepannen 1-2 min til de er gylne og crispy.
La renne av på kjøkkenpapir.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Nam nam. Dette har jeg ventet på! 🙂
Herlig! Denne har jeg ventet på!
Så bra bpt952: )
Herlig Birgit Pauline Tveiten:)
Hei. Hadde potetstappe til middag i dag, og har litt rester igjen. Og vil lage noisette tio tilbehør i morgen. Men jeg hadde ikke egg oppi selve stappa i dag, kan eg ta det oppi når stappa er kaldt?🙈
Og hvor mye olje skal jeg ha oppi stekepannen? 🙂 takker for svar:)
Ja det kan du Katrin: ). Ca 2 cm høyt med olje
Kan man lage en del og fryse til senere?
Det har jeg ikke prøvd Anonym:)