Løkringer:
Tempurarøre:
200 g hvetemel,
1 klype salt,
4 stk eggeplomme,
4 dl iskald øl/farris/ vann
3 ss soyaolje.
Visp dette sammen.
Stivpisk 4 eggehviter og vend dette forsiktig i.
La stå noen minutter.
Skjær løk i ringer. Dypp i mel og så tempurarøre. Friteres til de er gylne. (2-3 minutter).
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hvilken øl bruker du?
Du kan bruke den du liker best Tone madelen: )
Hva er best å bruke? Vann, øl eller farris?
Øl eller farris Cecilie:)
Kors friters de? Har ikkje frtyrgryre
marit: du fritere i en vanlig panne med olje. Men pass på:)
Er denne grei til scampi og kylling også?
Ja åse: ) Tørk godt av. Dypp evt i litt mel før røre
Skjærer du veldig tynne ringer ?
Ikke veldig Anonym: ) Har begynt å trippeldippe for da blir de best