Dette tilbehøret ser ikke så delikat ut, men det er nydelig godt og her er det fint å benytte rester.
Stek poteter så de blir gyldne og crispy i smør med litt salt og en god del pepper.
Når det ser slik ut heller du over melk. Ikke dekk til med melk men slik som på bildet.
La melken koke inn mens du rører. Etterhvert etterlater det svarte spor i pannen. Dra da potetene rundt på samme måte som eggerøre som på første bildet.
Godt til feks pølser eller bacon og egg.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette har jeg ikke hørt om før, men det ser godt ut!
Bruker du rå eller kokte poteter?
Kokte fra dagen før. Skikkelig manne-mat dette Arbeidskar:)
Stekte poteter er jo kjempegodt, men har aldri hørt om å ha oppi melk.