Bretagnesaus

Bretagnesaus
Surr opp 3 stk opphakket charlottløk,
1/2 halv paprika og 3 cherrytomater i smør på middelsvarme i 15 min.

Bruk stavmikser så det blir en jevn røre ca 15 sek.

Tilsett

2 ss mel og 2.5 dl vann

Rør mens det putrer.

Tilsett

 2 ss creme fraiche og 2 dl fløte
Smak til med salt og pepper
2 ts estragon og 2 ts paprikapulver
13 gode dråper sitron
1 stk hønsebuljong
Tilsett 2 ss av krafta på kyllingen.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg