Sukkerfri is med hint av kaffe og mandelsmak

Mengde: ca 1.5 liter

6 dl kremfløte
3 ss natreen strø
5 eggeplommer
5 ss natreen
10 ss ferdig kald kaffe
30 dråper mandelessens

Pisk krem av fløte og 3 ss natreen.
Pisk eggedosis av eggeplommer og 6 ss natreen.
Vend eggedosisen inn i kremen sammen med kaffe og essens.
Ha den i en boks og sett i fryser. Rør i den iblant.

Ferdig etter ca 6 timer.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    1. Hei. Har så lyst å lage denne, men jeg skjønner ikke oppskriften helt. I ingredienslisten står det 3 ss natreen strø pluss 5 ss natreen. I fremgangsmåten står det “pisk krem av fløte og 3 ss natreen og
      Pisk eggedosis av eggeplommer og 6 ss natreen.” Får ikke dette til å stemme helt? Håper du kan hjelpe.

    2. Oh, ser at du ikke fått svar! Vi kan begynne med å si at man blander til to ulike rører, den ene 6 dl kremfløte + 3 ss Natreen strø som piskes, og den andre røren er 5 eggeplommer + 5 ss Natreen strø (6 ss er visstnok skrivefeil i teksten) som piskes. Når begge rørene er ferdigpisket, vendes forsiktig eggedosis-røren inn i den piskede kremen tilsammen med smakstilsetningen av 10 ss kald kaffe og 30 dråper mandelessens (smak deg frem til hvor sterk du ønsker det). Hell is-smeten i en boks og sett inn i fryseren. Du kan røre rundt i smeten hver 30. minutt. de første timene. Isen er helt ferdig etter ca 6 timer. Håper det kunne være til hjelp så du får lage isen!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg