Kyllingfileter: Mengde etter eget ønske.
Krydre kyllingfiletene med løkpulver(eller hvitløk ) paprikapulver, salt og pepper.
Stek de på max varme i panna ca 20 sekunder på hver side. Legg i ildfast form og stek midt i ovnen på 200 grader til steketermometeret viser 68-70 grader eller ca 20 min.
Cheddar og jalapenossaus
3 dl fløte (alternativt 3 dl melk)
200 gram hvit vellagret cheddar eller gul cheddar etter eget ønske
40 gram fersk jalapenos
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts sitron
Ha fløten i gryta. Del osten i terninger og smelt inn. Kutt jalapenos veldig smått. Ha alt i gryta. La putre ca 10 min eller til ønsket tykkelse.
NB denne er sannsynligvis for sterk for de fleste småbarn. Begrens evt jalapenos/server ved siden av.
Asparges i sovepose
Surr bacon rundt 3 og 3 aspargeser. Stek i panna til bacon blir crispy på hard varme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Så godt!
– Ta gjerne en titt innom bloggen min (:
Så deilig!
Hei. Jeg lurer på om aspargesen skal forvelles først?
Nei Hanna Elise: )