Til 10-15 personer
Eggedosis:
8 egg
1.25 dl natreen strø.
Pisk luftig 7-10 min
Krem:
8 dl kremfløte
4 ss natreen strø
Pisk til krem.
200 g jordbær varmes uten å kokes ( frosne bær bør kokes først). Stavmiks dette. Legg 6 gelatinplater i vann noen min. Klem ut vannet og rør inn i jordbæra. Bland alt i en stor bolle. La stå 4-6 timer i kjøleskap.
Tips: Ha i matfarge for en sterkere rødfarge om du ønsker.
Du kan doble mengden på jordbær om du ønsker mer jordbærsmak.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
ååh nam den påske fromasjen såå god ut 😀 ønsker deg en fin dag 😀 og en god påske:D
Går det greit å bruke rød konditori farge i formasjon?
Jeg har gjort dey før Julia Sofie: )
Takk eveliin: ) Samme til deg )