Sukkerfri jordbærfromasj

Til 10-15 personer

Eggedosis:
8 egg
1.25 dl natreen strø.
Pisk luftig 7-10 min

Krem:
8 dl kremfløte
4 ss natreen strø
Pisk til krem.

200 g jordbær varmes uten å kokes ( frosne bær bør kokes først). Stavmiks dette.  Legg 6 gelatinplater i vann noen min. Klem ut vannet og rør inn i jordbæra. Bland alt i en stor bolle. La stå 4-6 timer i kjøleskap.

Tips: Ha i matfarge for en sterkere rødfarge om du ønsker.
Du kan doble mengden på jordbær om du ønsker mer jordbærsmak.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg