Festvafler
16 plater
4 egg
1 dl sukker
150 gram smør
1 boks seterrømme
2.5 dl melk
6 dl mel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1/2 ts kardemomme
Noen fnugg salt
Visp lett sammen sukker og egg. Smelt smøret. Ha i det tørre og smøret. Visp til du får en klumpefri røre. Stek og nyt.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Når skal melken i? Hva med rømmen? Og skal jeg begynne å steke med en gang, skal den ikke svelle?
Bare å hive i alt samtidig Anonym: ). Kan godt svelle litt