Biffsnadder med kald chilibernaise og brokkoli.
Biffkjøtt (feks 150-200 gram per person)
1 brokkoli
1 gul løk
1/2 rødløk paprika
2 ts sambal oelek ( kan sløyfes)
Salt og pepper etter eget ønske
Kald chilibernaise
2 dl crème fraiche
0.5 dl majones
1 ss hvitvinseddik
2 ts estragon
3 ts hakket frisk persille
1 ts løkpulver (eller hvitløk)
Fersk rød og grønn chili etter ønske.
Bland alt. Om du ønsker at sausen skal ha farge stavmikser du chilien.
Sett kaldt og serveres kald.
Biffsnadder.
Del romtemperert biffkjøtt i passende biter.
Så deler du grønnsakene.
Ha smør i en stekepanne. Vent til det ligger brunt og stille i panna. Ha nå i 2 ts sambal oelek om du ønsker. (Sambal oelek selges i de fleste dagligvarer) Ha i kjøttet og stek kjapt i panna i 1-2 min. Ha i løk og paprika og vend rundt i ett halvt til ett min. Nå kan du krydre med salt og pepper etter ønske.
Brokkoli.
Legg den i en gryte med lettsaltet vann. Fra det koker er brokkolien klar etter 2-4 min (kjenn på den med gaffel).
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Nam nam
Hvorfor står det alltid “biffkjøtt” i slike oppskrifter? Biffkjøtt kan jo være alt mulig! Men det må være av en viss kvalitet for at retten skal bli god. Holder det med rundbiff? Eller flatbiff? Ytrefilet er kanskje nok? Eller bør man opp i entrecôte eller indrefilet? Noen ord om dette hadde vært veldig opplysende!
Her er det ytrefilet Ingrid De Long: ). Jeg skal skrive mer spesifikt framover
Vi testet denne i dag. Ble litt vår vri. Vi takker for oppskriften og vil gjenta dette