INNEHOLDER PRODUKTPLASSERING
Urtebrød:
1 kg møllerens pizzamel
2 ts salt
1 pose tørrgjær
6 ss Terra Creta 0.2% Platinium Extra Virgin Olivenolje
7 dl godt lunkent vann
2 ss tørket basilikum eller 4 ss fersk
2 ts oregano eller 4 ts fersk
1 ts timian eller 2 ts fersk
Maldonsalt
Hvitløk om du ønsker
Elt godt i 10 min. La heve 40 min. Bak ut 3 emner. La heve i 30 min. Skjær kryssnitt, pensle med melk og strø godt over med maldonsalt. Stekes midt i ovn på 200 g i 22 min og sett så på grill i 3 min for chrispy overflate.
Olivenoljen er kjøpt via https://www.oliventreet.no/ . Hvis du ønsker å bestille noe derfra så skriv inn MFB10 og få 10% rabatt på kjøpet ditt.
Ønsker du nye oppskrifter direkte til din epost trykk på linken her:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Går det å bruk hvetemel el nå…istede fir pizzamel ?
Det vil ikke gi det samme resultatet på disse
Hei, går det an å gjøre det litt sunnere og bruke litt rugmel?
Det kan du Natalia: )
Hvordan er det å fryse disse? Blir de gode da?
Nesten bedre Anonym: )
Kan jeg bruke annet en olivenolje?