Denne oppskriften gir ca 13 stk
(Skikkelig hevet bakst er aller best, men disse er helt innafor på en travel dag når man har lyst på bakst)
1 kg Møllerens pizzamel
7 dl lettmelk
1 pk tørrgjær
3 ss luftigere bakst
2 ts sukker
3 ts salt
7 ss solsikkeolje
Bland det tørre. Varm melka til 38 grader og ha i sammen med olje. Elt godt. .
Trilles ut med en gang og settes i kald ovn. Pensle med vann dersom du ønsker sprø skorpe.Skru opp temperatur til 225 grader. Stekes midt i ovnen i 30-33 min.
NB: Bakebollen ser helt ren ut når man tar ut deigen. Ikke mel til utbaking. Helt “klinefritt”.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/