For 4 brødskiver (2 til hver)
1 stor kyllingfilet
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
1 neve ruccola
Krydre kyllingfileten med hindu kyllingkrydder, paprika og løkpulver (alternativt hvitløk).
Stek ett halvt minutt på hver side på ganske hard varme. Sett temperaturen lavt og etterstek i 15-20 min. Snu innimellom.
Legg ruccola og paprika på ristet brød. Del kyllingen i tynne skiver og legg over. Ha på karrimajones. Legg rødløk oppå. Legg en ristet brødskive oppå og del den fra hjørne til hjørne. Ha gjerne litt kremet balsamico på tallerken.
Karrimajones:
3 ss majones
1 ts karri
5 dråper sitron
Røres sammen.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Mmm, det så fryktelig godt ut. Men nå er jo clubsandwich veldig godt 🙂
Spiste disse deilige sandwichene til lunsj i dag. Utrolig godt! Disse blir nok laget flere ganger 🙂
Så kos å høre Ann Skinningsrud: )