Tykke pommes frittes

Perfekte frityrpoteter.
Crispy utenpå og myk inni :
Ca 1 kg poteter (kokefaste)
Skrell poteter.
Del i båter.
Fyll helt opp til kanten på frityrgryta.
Putt de i frityrgryta mens oljen enda er kald.
Sett så på 150 grader.
La stå i 20 min.
Så setter du gradene på 190 la de stå i 25 min.
Rist så godt av og hell de på ett severingsfat med tørkepapir. Ha på salt og/eller maldonsalt.

                Tanja

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg