Kylling & pasta med manchego

Til 4 personer

2 store kyllingfileter
1 rødløk
10 cm purre
Paprikakrydder, løkpulver ( eller hvitløk,salt og pepper)

Smelt smør i stekepanna på max varme. Krydre fileene på hver side.
Stek filetene på hver side i 30 sekunder. Skru ned til lav varme (2 av 9). Stek i 15-20 minutter alt etter tykkelse. Snu de hvert 3-4 minutt. Del opp i pene skiver.
Kok en neve spagetti etter pakkens anvisning.
Del opp rødløk og purre. La det surre seg blankt i en gryte med smør eller olje på lav varme noen minutter.

75 gram manchego ost
4 eggeplommer
4 ss olivenolje
4 ss vann
1 ts pepper
Bland dette godt sammen. Når spaghettien er ferdig og vannet er silt av så ha den tilbake i gryta. Bland inn eggeblandingen og løkblandingen. Vend rundt og rundt ett par minutter.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg