8 kokefaste poteter (asterix)
1 eple (pink lady)
1 pk majones
1 boks rømme
En halv purre
En halv rødløk
Noen stenger av vårløk
4 sylteagurk
2 ss sylteagurk lake.
Skrell poteter og kok dem. La de bli avkjølt og del dem i biter . Bland majones og rømme. Finhakk sylteagurk og ha oppi med laken. Finkutt grønnsaker og eplet. Vend alt inn i rømme- og majonesblandingen sammen med potetene . Smak til med salt og pepper.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Yummy 🙂
facelessfashiion: ). Jepp
Mangler bittelitt syre, men et godt utgangspunkt for nybegynnere. Prøv med litt sitronsyre og kanskje en annen type eple enn de søte pink lady-eplene.
Dette er ment som en base så her er det bare å endre og tilføre Anonym: )
Helt fantastisk god salat,- men eplene hører hjemme i waldorf salat synes jeg .- 🙂