Gele
Hjemmelaget gele er både bedre,sunnere og tar ikke noe lenger tid enn pakken man rører ut fra butikken.
150 g frosne bringebær
150 g frosne jordbær
5 dl vann
5 plater gelatin
2 ss sukker eller natreena strø
Ha bær og vann i en gryte. La det småkoke til du syns smaken blir god, ca 5 min. Ha i sukker. Sett gryten til side.
Legg gelatinplatene i kaldt vann. La de ligge ett par minutter. Rør de inn i bærblandingen. Hell alt i en bolle og la det stivne i kjøleskap.
Da er det bare å spise og kose seg.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Geleen stivnet ikke.
Gjorde slik det står i oppskriften.