Moussaka med aubergine.

Kjøttsaus :
600 gr karbonadedeig stekes
1 boks hakket tomater
3 dl kraft eller vann
2 kjøttbuljongterninger.
(3 klyper sukker) om ønskelig
1/2ts ingefær.
0.5 ts kanel.
1 ts timian.
2 1/2 ss basilikum.
3 ts løkpulver
1 stor hakket løk.
La det småkoke i 20 min.
Smak til med salt og pepper.

Hvit saus
5 dl fløte
100 g revet ost
2 ss parmesan
1 ts muskat
Smak til med salt og pepper.
La den småputre i 10 min.

1-2 auberginer
Ta bort skallet på aubergine. Skjær i skiver. Legg på bakeplate. Strø lett over med salt. Sett de øverst under grill i 3-4 min på hver side.

Legg kjøttfyllet i en form. Legg aubergin over. Ha over ostesausen.  Legg så på 100 gram ost.
Stek midt i ovnen i 35-40 min. La den hvile 15-20 min før servering under klede.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

5 kommentarer

    1. Oppskriftene ser veldig gode ut, og ganske enkle/godt firklart😊
      Ser du bruker løkpulver i tillegg til alm hakket løk i kjøttsausen, og lurer på hvorfor?
      Skal lage dette ved neste anledning🌞

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg