1 pose rock wok blanding
400 g kyllingfilet
1 boks Kokosmelk
1 ts spisskummin
1 ts ingefær
1 ts paprika
1 ts sambal oelek
1 ss oystersaus
2 ss limesaft
Salt og pepper
Stek kyllingfiletbiter med litt salt og pepper. Legg så kyllingbitene til side. Stek wokgrønnsakene noen få min med ett lite dryss salt. Ha kyllingen tilbake i pannen. Ha i kokosmelk i pannen sammen med smakstilsetningene.
Kok ris etter pakkens anvisning.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Så veldig godt ut (-: