Cupcakes
Kakedeigen (12 store cupcakes)
3 økologiske egg
3 dl sukker
3 dl hvetemel
1 ts vaniljsukker
3 ts bakpulver
1 klype salt
1 1/2 ts malt kanel
1 ts malt kardemomme
2 ts malt ingefær
1 1/2 dl solsikkeolje
4 1/2 dl revet gulrot
Syrlig ostefrosting
120 g mykt smør
10 dl melis
2 ts vaniljsukker
Skall av 2 lime
200 g philadelphiaost
Sett ovnen på 175 grader. Visp egg og sukker hvitt og luftig.Bland alle tørre ingredienser og vend inn i eggrøren.Tillsett solsikkeolje og revet gulrot. Fyll røren i muffins former til max 3/4. Stek midten av ovnen i 12?15 minuter hvis formene er små og 22-23 min hvis formene er store. Avkjøl.
Syrlig frosting
Rør smør, sukker, vaniljesukker, revet limeskall og philadelphiaos til den blir kremete. La den stå litt i kjøleskap.
Ha på frostingen og annen pynt om du vil.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Dette så kjempe godt ut 🙂
lisarorvik: Tusen takk 🙂
Farlig gode lisarorvik: )
Hei 🙂 kan de lages og pyntes dagen før de skal “brukes”?
Jeg har ikke prøvd men det vil jeg tro Hege: ). Best dagen etter også