Nachos med cheddarsaus er en veldig mektig koserett som passer best en lørdag en gang i blant.
1 pose nachos
400 g karbonadedeig
Mozzarella ost (mengde etter ønske)
Stek kjøttdeig med salt og pepper.
(Liker du taco krydder kan du bruke det istedenfor. Lag ditt eget)
Strø nachos i en ildfast form. Strø over ost og så karbonadedeig. Gjenta dette til ønsket mengde/formen er full. Stek i ovnen på 200 grader i 20 min.
Cheddarsaus
200 g gul cheddar eller ched-up.
2 dl lettmelk
1/2 ts pepper
1/2 ts salt
1-3 ts sambal oelek etter ønske. Vi bruker 1 ts i vår familie hvor den minste er 9.
Tips: Du kan velge å bruke fersk jalapenos isteden.
Varm opp melka og smelt osten inn under omrøring. La dette småputre i 10 min til sausen blir tykk.
Server med feks mais,tomat og rødløk. Alternativt en stor salat.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Det så utrolig godt ut 🙂
nam nam nam! Maten så helt nydelig ut!! 🙂
Hanne Jacobsen: Tusen takk 🙂
mrems: Tusen takk 🙂
Takk mrems: )
Takk Hanne Jacobsen: )
OMG det så sykt godt ut :D.. Får vann i munnen av og se på bildet 😀
Så bra Vivi Lindgren: )
Jaa, hvor mange grader?
200 Anonym: )
Ser veldig godt ut! Men hvor mange grader steker du på?
Anonym: 200 grader. Har redigert det inn i oppskriften nå. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på forglemmelsen 🙂
Den må prøves 😍👍🏻👏🏻