Suksessterte

BUNN

4 eggehviter 

150 g melis

150 g grovmalt mandler

 

FREMGANGSMÅTE 

Sett ovnen på 175 g.

Bland melis og mandler og tilsett stivpiskede eggehviter. Vend forsiktig inn. Fordeles i en rund smurt form, 24 cm. Kan også ha bakepapir i bunn av formen og bare smøre sidene. Stekes nederst i ovnen i 35-40 min.

 

GUL KREM

4 eggeplommer

1 dl fløte

125 g sukker

2 ts vaniljesukker

150 g smør

 

FREMGANGSMÅTE 

Varm opp alt unntatt smøret på middels varme. Rør godt til du får en tykk konsistens. Den skal ikke koke. La den putre i minst 10 min. Jo lengre jo bedre.

La den avkjøles litt før du rører inn smøret. La stå i kjøleskap til den skal brukes, og pisk den opp før servering. Kan fint lages dagen i forveien.

Velbekomme c”,)

Hvis du ønsker å få nye oppskrifter direkte på epost, trykk på linken:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

             Jenny

 

13 kommentarer

Siste innlegg