Boller med havregryn


 

850-900 g hvetemel

150 g finmalt havregryn

200 g sukker

1 ss kardemomme

2 ss vaniljesukker

1 pose gjær 

6 dl melk

200 g smør

1 ts salt

1 ts hornsalt

 

FREMGANGSMÅTE 

Bland alt det tørre, varm opp smør og melk til 37 g og hell oppi det tørre. Elt til deigen slipper bollen, legg plast over og sett til heving i 45 min.

 

Trill ut 2 pølser og del opp i emner til boller.

Hvis du har tålmodighet la de etterheve i 30 min. Pensle med egg før steking.

Stekes på 200 g varmluft i ca 15 min.

           Jenny

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg