Rabarbrasmuldrepai

Nå er det sesong for rabarbra flere steder og det er jo nydelig og kan brukes til så mangt.

Rabarbrapai
6 rabarbra middels tykk
200 g smør
2 dl havregryn
2 dl mel
1.5 dl sukker
3 ts kanel
Kutt rabarbra i småbiter. Elt sammen smør,mel,havregryn og sukker mef hendene. Legg halvparten i ildfast form. Legg på rabarbra. Strø over kanel. Ha på resten av deigen. Stek midt i ovnen på 200 grader i 40-45 minutter. Serveres lunken med feks is,krem eller vaniljesaus.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer

    1. Kjempegode pai- har laget den mange ganger.
      Noen hos oss er ikke så glade i kanel så den byttet jeg ut med litt vaniljesukker.
      Prøvde også å bytte ut 1/2 dl havregryn med kokos – det ble nesten enda bedre.
      Takk for gode og inspirerende oppskrifter.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg