Rabarbrasmuldrepai

Nå er det sesong for rabarbra flere steder og det er jo nydelig og kan brukes til så mangt.

Rabarbrapai
6 rabarbra middels tykk
200 g smør
2 dl havregryn
2 dl mel
1.5 dl sukker
3 ts kanel
Kutt rabarbra i småbiter. Elt sammen smør,mel,havregryn og sukker mef hendene. Legg halvparten i ildfast form. Legg på rabarbra. Strø over kanel. Ha på resten av deigen. Stek midt i ovnen på 200 grader i 40-45 minutter. Serveres lunken med feks is,krem eller vaniljesaus.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

4 kommentarer
    1. Kjempegode pai- har laget den mange ganger.
      Noen hos oss er ikke så glade i kanel så den byttet jeg ut med litt vaniljesukker.
      Prøvde også å bytte ut 1/2 dl havregryn med kokos – det ble nesten enda bedre.
      Takk for gode og inspirerende oppskrifter.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg