Rabarbrasuppe er fint å lage mye av og fryse i rasjoner. Det er deilig å ta frem suppe og varme opp på kalde vinterdager.
Rabarbrasuppe ca 7 liter
1 kg rabarbra
5 liter vann
4-5 dl sukker
1.5 ts kanel
1.5 ts vaniljesukker
2 ss maizenna
Skyll rabarbraen. Kutt i biter ca 1 cm.
Ha det i en gryte med vann,sukker,kane og vaniljesukker. Kok opp under omrøring og la det småkoke 10 minutter. Rør ut maizenna i 1 dl vann og tilsett i gryta. Kok videre i 5 min. Den er god både varm, lun og kald. Velbekomme.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Husker vi hadde rabarbra i hagen når jeg var liten. Gikk og spiste det hele tiden og dyppet den i sukker. Det var en slager. Men rabarbrasuppe hørtes veldig god ut, så det har jeg lyst til å prøve og lage når jeg får muligheten 🙂 Ønsker deg en fin dag videre!
Gode barndomsminner Pernille: ). Har slike minner jeg også. Men jeg tigga nabokona etter sukker for mamma syns ikke vi skulle dyppe den i sukker, hehe.
Fantastisk god oppskrift. Smakar som mormors! Perfekt.
Beste desserten en kunne få 🙂