Biff & pastaform

Denne ovnsretten har jeg laget i over 20 år og selv om den har enkle smaker syns jeg den er like god fortsatt. Har rett og slett glemt å dele denne med dere, men idag tok jeg mål på slumpinga

Biff & pastaform
300 g biff
300-500 g pasta etter ønske
Mozarella (eller annen gul ost)
1/2 løk
1/2 paprika
6 dl fløte
1.5 ss piffi
1 ts paprikapulver
1 ts løkpulver eller hvitløkspulver

Hakk opp paprika og løk. Skjær biff i strimler. Stek raskt i panna i max 1 minutt. Sett til side.
Kok pastaskruer etter pakkens anvisning.
Ha fløten i en gryte. Ha i krydderet. Kok opp under omrøring. La den småputre i 3 minutter. Ha pastaen i en ildfast form. Fordel biffblandingen jevnt fordelt i formen. Hell i fløteblandingen. Legg ost på toppen. Sett på midterste rille i forvarmet ovn på 200 grader. Stek til osten er gylden ca 15-20 minutter.

Ha på et lite dryss persille og vårløk rett før servering om du ønsker
Server gjerne med baguetter.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

16 kommentarer

Siste innlegg