Lady og landstrykeren

Dette er egentlig en romantisk rett som spises på en tallerken for to. På en vanlig mandag er denne omgjort til familiemiddag for 4

Lady og landstrykeren

Kjøttboller:
500 g karbonadedeig
1/2 løk
1/2 dl fløte
1.5 ts salt
1 ts pepper
2 ss griljermel.
Finmos løk med stavmikser. Ha den i karbonadedeigen. Ha i krydder,fløte og griljermel. Elt sammen. Lag små kjøttboller. Stekes på litt over middels varme.

Nå kan du sette på vann og koke en neve spaghetti etter pakkens anvisning.

Tomatsausen:
500 g hakket tomat på boks eller fersk
1 dl fløte
1 ss  basilikum (krydder ) eller 2 ss fersk
1 ts salt
1.5 ts pepper.
1 ts sukker
Om ønskelig kan du ha i en ts sambal oelek og 3 fedd hvitløk.
Hell tomatene og fløten over kjøttbollene i stekepanna. Ha i krydder. La dette småkoke mens spaghettien blir kokt.
Ha gjerne ett dryss parmesan  over ved servering.

Tanja

6 kommentarer

Siste innlegg