Lady og landstrykeren

Dette er egentlig en romantisk rett som spises på en tallerken for to. På en vanlig mandag er denne omgjort til familiemiddag for 4

Kjøttboller:
500 g karbonadedeig
1/2 løk
1/2 dl fløte
1.5 ts salt
1 ts pepper
2 ss griljermel.
Finmos løk med stavmikser. Ha den i karbonadedeigen. Ha i krydder,fløte og griljermel. Elt sammen. Lag små kjøttboller. Stekes på litt over middels varme.

Nå kan du sette på vann og koke en neve spaghetti etter pakkens anvisning.

Tomatsausen:
500 g hakket tomat på boks eller fersk
1 dl fløte
1 ss  basilikum (krydder ) eller 2 ss fersk
1 ts salt
1.5 ts pepper.
1 ts sukker
Om ønskelig kan du ha i en ts sambal oelek og 3 fedd hvitløk.
Hell tomatene og fløten over kjøttbollene i stekepanna. Ha i krydder. La dette småkoke mens spaghettien blir kokt.
Ha gjerne ett dryss parmesan  over ved servering.

 

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

6 kommentarer

Siste innlegg