I denne middagen kan du bruke de grønnsakene du selv foretrekker og du kan bruke feks både fisk og pølser istedenfor flesk/bacon. God mat som faller i god jord hos unger
Fylt potetmos
Nok til 6 personer
20 poteter
3 dl fløte
2 dl melk
50 g smør
Salt og pepper
500 g flesk/bacon
1/2 løk
1/2 purre
1 neve fersk gressløk
Skrell poteter. La de koke til de er møre.
Mens potetene koker steker du flesk/bacon i biter og setter til side.
Kutt opp grønnsakene.
Når potetene er kokte så hell av kokevannet. Ha i smør og stapp den. Ha så i fløte og stapp den videre. Ha i melk og bruk en sleiv og rør rundt til den er luftig. Ha i baconet og grønnsakene og vend om noen ganger. Smak til med salt og pepper. Server straks.
Tips: Det er også godt med noen fedd hvitløk eller litt parmesan i om du liker det.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Grunnen til at det heter potetstappe var at folk synes det var så godt i gamledager at de bare stappet i seg potene. Derfor heter det i dag potet-stappe.
Denne skal prøves