Sommeren er grilltid og trikset for den store grillipplevelsen er rett og slett marinaden og det å grille kjøttet riktig.
Marinade :
4 ss ketchup,
2 ss tomatpure,
1 ss rødvinseddik,
1 ss honning,
1 ss sennep
1 ss grillkrydder
Rør godt sammen. Pensle kotelettene rikelig. La de ligge med marinade gjerne i 5-6 timer i kjøleskap. Sett de på kjøkkenbenken 1 time før grilling.
Stek de først på 350 grader ett minutt på hver side med lokket på. Skru ned til 100-150 og la de steke videre i 10-20 minutter (man må se an tykkelsen. Snu de hvert 5. minutt.
Bakt potet:
Lag ett kryss med kniv i potetene. Pakk inn i aluminiumsfolie. Sett de midt i kald ovn og sett på gradene til 250-275. Ta de ut etter 1.45 min.
Kryddersmør.
Se under dip dressing marinade.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Nam nam hadde ikke takket nei til dette nei:). God kveld:)
Takk og en fin kveld til deg Maren:)
1.45 min er det 1 time og 45 min? Pleier å ha dem 1 time i ovnen.
Det er det Marianne: ). Slike store i aluminiumsfolie
Hvor mange koteletter holder dette til og har du en spesiell type du anbefaler?
Tenkte prøve meg på dette i morgen 🙂
Holder ca til 4 koteletter Kristine: ). Jeg foretrekker definitivt nakkekoteletter