Marinerte koteletter med bakt potet,kryddesmør og salat

Sommeren er grilltid og trikset for den store grillipplevelsen er rett og slett marinaden og det å grille kjøttet riktig.

Marinade :

4 ss ketchup,

2 ss tomatpure,

1 ss rødvinseddik,

1 ss honning,

1 ss sennep

1 ss grillkrydder

Rør godt sammen. Pensle kotelettene rikelig. La de ligge med marinade gjerne i 5-6 timer i kjøleskap. Sett de på kjøkkenbenken 1 time før grilling.
Stek de først på 350 grader ett minutt på hver side med lokket på. Skru ned til 100-150 og la de steke videre i 10-20  minutter (man må se an tykkelsen. Snu de hvert 5. minutt.

Bakt potet:
Lag ett kryss med kniv i potetene. Pakk inn i aluminiumsfolie. Sett de midt i kald ovn og sett på gradene til 250-275. Ta de ut etter 1.45 min.

Kryddersmør.
Se under dip dressing marinade.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

6 kommentarer

Siste innlegg