Spekeskinke med smørdampet nykål, nypoteter og hvit saus

Dette er nydelig sommermat og så raskt og enkelt

Nypoteter
Spekeskinke (Strandaskinke)

Hvit saus:
100 gr margarin
1.5 dl hvetemel .
9 dl melk
1 ts muskat
1/2 ts pepper
Smak til med salt
Smelt smør. Rør raskt inn melet og ha i melk umiddelbart mens du rører samtidig. Ha i krydder. La det småkoke i 5-10 minutter

Smørdampet
Ha litt vann og salt i en bred gryte til det dekker bunnen. La det koke opp. Legg i finnsnittet kål. Legg smør oppå. Ha på lokk. La dampe på lav varme i 1.5 minutter

Kok nypoteter i 20-22 min

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg