Fyller en 30 liters gryte med elgbein og vann. Tilsetter sellerirot og gulrot i skiver.
Har oppi noen hele sjarlottløk.
Tilsetter litt friske urter med basilikum rosmarin og timian.
Koker i 75 timer til konsistensen blir vaniljesausaktig .
Varierer med å ha lokket på og av.
Lavere varme når den ikke har tilsyn.
Avkjøler. Siler den og har i isterningposer. Bruker 1-2 terninger senere i saus.
Ønsker du helt nøytral kraft så dropper du urter
Nb Venter du lenger med å fryse den enn 24 timer blir den sur.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/