Timianstekt biff med urtesmør og råstekte poteter i panne med grillet mais
( 2 pers)
Urtesmør:
( fryserasjon for flere måltider)
300 g godt smør
2 dl blader av bladpersille
1 dl gressløk
3 dl kruspersille ( uten stilk)
1 dl blader av timian
7 ts sitron
Smak til med maldonsalt
1 ts løkpulver
Bland sammen og la trekke i kjøleskap.
Resten kan oppbevares i fryser for senere bruk.
Råstekte pannepoteter:
8 små nypoteter
3 ss olje
Smak til med salt
2 ts tørket timian.
Del potetene i båter.
Legg i dyp tallerken.
Ha over olje og krydder.
Vend om.
La trekke i 20 min.
Stek i panne på middels varme ( 6 av 9) i smør i 18 minutt.
Vend de rundt flere ganger.
Biff:
Velg biffstykker som er 3-4 cm tykke.
Smelt smør i panne sammen med 3 kvister timian.
Legg i romtemperert biff når smøret ligger brunt og stille.
Stek i 45-60 sekund på hver side.
Kvern over salt og pepper.
Tanja
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/