Stekt ris er en veldig grei middag å bruke opp rester av grønnsaker, egg, kjøtt osv. Man tar hva man har.
Slik ble dagens vegetar utgave
Til fam på 4
3 dl ubehandlet ris
1 brokkoli
1 grønn paprika
1 løk
6 egg
2 ts ingefær
2 ts spisskummin
Salt etter eget ønske.
Kok jasminris etter pakkens anvisning. Ha i litt salt og ca 2 ts gurkemeie i vannet når det koker. Sett til side. Hakk opp grønnsakene. Ha godt med solsikkeolje. Stek grønnsakene på max varme 1 min ca. Rør sammen egg i en bolle og hell i stekepannen. Rør rundt til eggemassen stivner. Ha i risen. Ha i krydder. Vend massen om flere ganger. Smak til med salt. Vær forsiktig eller dropp salt hvis du ønsker å bruke soyasaus ved servering.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Ikke lenge siden jeg lagde det selv også, kjempe godt 🙂
Dette så godt ut 🙂
Takk lisarorvik: )
Lagde dette i dag og det var kjempe godt:) takk for oppskrift
Caroline: Så bra at du ble fornøyd 🙂 Takk for hyggelig tilbakemelding 🙂
Laget dette til middag i dag, kjempegodt ! Kjekt å følge din blogg !
Karin: Så hyggelig at du ble fornøyd 🙂