Stekt ris med egg og grønnsaker

Stekt ris er en veldig grei middag å bruke opp rester av grønnsaker, egg, kjøtt osv. Man tar hva man har.

Slik ble dagens vegetar utgave
Til fam på 4

3 dl ubehandlet ris
1 brokkoli
1 grønn paprika
1 løk
6 egg
2 ts ingefær
2 ts spisskummin
Salt etter eget ønske.

Kok jasminris etter pakkens anvisning. Ha i litt salt og ca 2 ts gurkemeie i vannet når det koker. Sett til side.  Hakk opp grønnsakene. Ha godt med solsikkeolje. Stek grønnsakene på max varme 1 min ca. Rør sammen egg i en bolle og hell i stekepannen. Rør rundt til eggemassen stivner. Ha i risen. Ha i krydder. Vend massen om flere ganger. Smak til med salt. Vær forsiktig eller dropp salt  hvis du ønsker å bruke soyasaus ved servering.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

7 kommentarer

Siste innlegg