Denne ble jeg utrolig fornøyd med og jeg håper mange har lyst å prøve den.
Kyllingwok
4 pers
3 kyllingfileter
1 rock wok blanding
Kok jasminris eller basmatiris etter pakkens anvisning. Feks 4 dl tørr ris.
Kutt opp kyllingfiletene i biter
Sausen
5 dl eplenektar
1 dl oystersaus
1 dl soyasaus
2 ts sukker
2 ts ingefær
1 ts spisskummin
5 ts maizenna
Bland alt sammen godt i en bolle
Stek kyllingen på høy varme i solsikkeolje. Ta kyllingen ut av panna og over på en tallerken. Ha litt mer olje i panna og stek grønnsakene i 6-7 minutter. Ha kyllingen tilbake i panna. Hell sausen over og la det småkoke i 6-7 minutter.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
ååhnam så innmari godt det så ut 😀
Dette så helt nydelig ut 🙂
Tusen takk lisarorvik: ) var bedre enn det ser ut
Var knallgodt Vilde: )
Den sausen så spennende ut og må prøves en dag.
Den har fått veldig mye skryt på facebookgeuppen min Morten: )
Kan man bruke svinekjøtt til denne også? I forhold til sausen tenker jeg
Det fungerer kjempefint Lill Tove: )
hei
eple nektar er det ein form for juce?? eplejuce? eplemost? eplecider?
Eplenektar er tilsatt sukker marit: )
Kan man bruke eplejuice i stedet for og heller øke sukkermengden i oppskriften? Jeg har eplejuice jeg må bruke opp nemlig, og drikker ikke eplenektar.
Skjønte ikke helt det med 5 dl eplenektar, mener du Eplejuice da? 🙂 Flytende drikke liksom..hehe
Eplenektar som man drikker Camilla: ). Kan bruke juice også. Smak da og se om du vil ha i litt sukker. Nektar er søtere
Det kan du Lene: )
Retten ser god ut,særlig sausen,må prøve dennne!
Roar Bjurstrøm: Tusen takk 🙂 Håper du vil like den når du prøver.
Tusen Takk for svar. 🙂 Prøvde oppskriften og den var nydelig! Fikk veldig god tilbakemelding også. 🙂
Koselig å høre camilla: )
jeg prøvde denne i går, den var kjempe god 🙂 halverte oppskriften og tok litt mere soyasaus bare 🙂
Så koselig å høre Aisha Victoria: )
Finnes det et annet alternativ enn eple nektar med tanke på sukkeret?
Juice har mindre Helene: )
Hei , hva er spisskummin?
Ett krydder Anonym: )
Er det fersk ingefær du bruker i sausen?
Malt Anita: )
Hei!
Hva kan jeg bruke som ett alternativ til eplenekter/eplejuice, har en som er allergisk for alt som har eple i seg og epler…
Kan ikke komme på noe som erstatter det Karius: /. Prøv heller min kylling chop suey 🙂
Hvilken type soyasaus bruker du?:)
Smak til en blanding av hvitvinseddik , sukker og vann som erstatning for eplenektaren så får du både syren og sødmen.
Det kan prøves Helge: ). Takk for tipset
Alltid kikkoman Anonym:
Jeg bruker ikke sukker i sausen, da jeg synes den er søt nok 🙂 Bruker fersk ingefær da jeg synes det er bedre. Denne sausen anbefales virkelig, min datter sa når vi var ferdig å spise…Mamma kan jeg drikke opp resten av sausen 😀
Nei så koselig Nina Romstad: )
Prøvde denne for første gang på syklubben i går. Det ble en suksess! Nydelig😀 Jeg brukte eplejuice og Kikkoman uten salt. Noen ville ha oppskriften, så jeg deler den samt til mine to søstre.
Så kjekt å høre Anne Marie: ). Vis de gjerne bloggen 🙂
Kan jeg bruke den maizena som er til lyse sauser?
Får ikke tak i eplenektar noen plass lengre. Prøvd Coop butikker, rema, Kiwi og meny. Men ingenplass å finne.