Hevefrie ostehorn

Tiden er innimellom for kort til å bruke den på å heve bakst på ordinær måte. Idag har jeg slumpet sammen denne oppskriften som jeg gjerne vil dele med dere

Hevefrie ostehorn  (16 stk)

1.2 kg pizzamel (Tipo 0 mel)
6 dl kefir ( kan erstattes med 6 dl lettrømme om man ønsker)
150 g smør eller margarin
1 dl vann
1 pk gjær
2 ts natron
2 ts salt
1 ss sukker
Ost etter ønske

Ha alt det tørre i en bakebolle. Smelt smøret. Ha i kefir og vann og rør rundt til det er ca 38 grader. Ha dette i bakebollen. Elt deigen godt. Ta deigen ut på benken ( ikke bruk ekstra  mel til dette). Del i to. Kjevle i rundinger. Del i åtte. Rull fra den brede siden mot spissen. Legg på ost og evt valmuefrø. Sett begge brettene samtidig inn i KALD ovn. Skru på VARMLUFT og 200 grader. Stekes i 20 min. Legges på rist.

Tips: du kan fylle horna om du ønsker med feks ost og skinke, pizzafyll, taco fyll, cheddar og salami osv.

Frys ned det du ikke skal spise samme dag
Lykke til.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

9 kommentarer

Siste innlegg