Dip lager man mye bedre selv hjemme etter min mening. Denne syns jeg passer godt til grønnsaker, salt potetgull og potetgull med paprika.
Indian dip
1 boks lettrømme
1 ts 7 % eddik
3 ts red curry
1 ts Cayenne
1 ts sukker
0.5 ts salt
1 ts hvitløkspulver eller løkpulver
1 ts paprikapulver
Rør sammen. La trekke i 30 min.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Hørtes knallgod ut 😀
Så bra du syns det Henriette Celin: ). Gleder meg til ikveld
SV: Det skjønner jeg (:
Er det red curry paste du bruker? eller er det en krydderblanding?
Krydderet:)
Ser bra ut!
Takk kjøkkenbatteri messing: )